FREE Homework Help
Ask your homework question and get help from others
Help friends with their homework problems
Ask YOUR question:

Ιδιωτική παραλία

0 votes
Και ξαπλώστρα και μπάνιο και καφές και χαλάρωση και κοντά στην πόλη γίνεται; Κι όμως γίνεται!

#Links#

Οι ιδιωτικές πλαζ της Αττικής, χαρίζουν και συνδυάζουν τη χαλαρότητα, τη δροσιά και την ξεγνοιασιά των διακοπών, με πολλές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν άνεση, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Και όλα αυτά, λίγα χιλιόμετρα από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας.
Από τον Άλιμο μέχρι τη Βούλα, το Πόρτο Ράφτη και πολλά ακόμη μέρη της Αττικής, μπορείτε κάλλιστα να φτάσετε για μια αναζωογονητική βουτιά αλλά και ψυχαγωγία και διασκέδαση στις οργανωμένες παραλίες του Νομού.
Μια από τις πιο διάσημες οργανωμένες παραλίες της Αττικής είναι η παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Η οργανωμένη παραλία του Αστέρα θεωρείται η προέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Four Seasons Astir Palace και μαζεύει τους VIP πελάτες του και όχι μόνο. Είναι όχι απλώς μια αγαπημένη καλοκαιρινή απόδραση, αλλά ένας προορισμός ψυχαγωγίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αξίζει να πούμε πως για καλύτερη ασφάλεια και διατήρησης του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, στην Astir Beach δεν επιτρέπεται η είσοδος σε πάνω από 1000 άτομα. Στις παροχές συμπεριλαμβάνονται από ξαπλώστρες, μέχρι συμμετοχή σε events και διαγωνισμούς, δυνατότητα για φαγητό και ποτό και πολλά ακόμη.
Στο χώρο κυριαρχούν το λευκό χρώμα και εκείνο του φυσικού ξύλου. Είναι ένας συνδυασμός που δένει με το φυσικό τοπίο.
Μόνο στην Astir Beach, μπορείτε να κάνετε προκράτηση σε ξαπλώστρα, γρήγορα και εύκολα για να μπορείτε να απολαμβάνετε την παραλία από όπου εσείς προτιμάτε!
Κορυφαία παροχή της Astir Beach είναι το Platinum Lounge. Βρίσκεται στο νότιο κτίριο της παραλίας. Είναι ένας άνετος χώρος 80 ατόμων που σκοπός του είναι να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, μόνο στα μέλη Platinum. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και έτσι δικαίως θεωρείται μια από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες της Αττικής.
Η Αstir Beach βρίσκεται στο Δήμο Βουλιαγμένης στην περιοχή Λαιμός. Βρίσκεται μόλις 20 χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας και 24 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Astir Beach είναι η εμπειρία που θέλεις να τη ζεις... κάθε μέρα!
asked 5 years ago in Statistics by era52node (120 points)

Need the solution FAST? Than SHARE this question:   

0 Answers

Related questions

0 votes
0 answers
asked 5 years ago in History by spiderbuffet74 (100 points)
0 votes
0 answers
asked 5 years ago in Statistics by rewardfoam02 (220 points)
0 votes
0 answers
asked 5 years ago in Statistics by spider8summer (160 points)